www

Ultimele știri

Campania "Geeky Love Tweets" demarează

February 2010


În luna îndrăgostiţilor, BitDefender® lansează campania online “Geeky Love Tweets” care se adresează internauţilor pasionaţi de tehnologie. Marele premiu al campaniei constă într-o excursie în doi la Roma şi o cină romantică.

Pentru a participa în campania “Geeky Love Tweets”, concurenţii trebuie să trimită un mesaj original de dragoste în limba română pe platforma Twitter către # GeekyLove. Pentru a trimite mesajul, aceştia trebuie să aibă un cont valid de Twitter. Mesajele vor fi apoi extrase şi afişate pe pagina www.bitdefender.ro/GeekyLove pe durata de desfăşurare a campaniei.

Data limită de trimitere a mesajelor este 01 martie 2010, urmând ca un juriu format din Simona Tache, blogger, Alex Rădescu, jurnalist şi blogger, Dan Dragomir, blogger, Sorin Rusi, blogger, şi Cristian China-Birta, blogger, să le aleagă pe cele mai inventive. Decizia juriului va fi anunţată pe data de 02 martie 2010, atât pe www.bitdefender.ro/GeekyLove, cât şi pe contul de Twitter BitDefender România, @BitDefenderRo.

Pe lângă premiul cel mare, BitDefender mai oferă pentru câştigătorii locurilor 2 şi 3, 10 licenţe BitDefender Internet Security 2010 pentru 2 utilizatori, valabile 1 an, respectiv 50 licenţe BitDefender Internet Security pentru 2 utilizatori, valabile 6 luni.

„Este o perioadă deosebită pentru mii de îndrăgostiţi. Campania este adresată lor pentru că dorim să interacţionăm cu utilizatorii tineri şi să le creăm un spaţiu virtual dinamic, modern unde să poată trimite persoanei iubite cele mai inedite, originale, haioase mesaje de dragoste”, a spus Carmen Capitanescu, Marketing Manager BitDefender Romania.

Mai multe informaţii despre campanie, se regăsesc pe www.bitdefender.ro/GeekyLove .

Despre juriu

Simona Tache şi-a început cariera de jurnalist pe post de cronicar TV la Cotidianul, apoi a devenit un nume de referinţă prin articolele semnate pentru Academia Caţavencu. În prezent, este un blogger entuziast, plin de culoare şi care a creat o oază de delectare în paginile jurnalului său online. Este deasemenea un promotor neobosit al platformei Twitter, fiind una dintre cele mai active voci din twittosfera românească.

http://www.simonatache.ro

Dan Dragomir şi-a început cariera de jurnalist în anul 1995 la Jurnalul Naţional, apoi a fost redactor IT&C pentru Ziarul Financiar, iar in ultimii patru ani a continuat să scrie şi să promoveze tehnologia în paginile Săptămânii Financiare şi Financiarul. În luna iunie a anului 2009 a fost desemnat Tânărul Jurnalist al Anului pe domeniul Stiinta, IT&C si tehnologie, distincţie oferită pentru articolele obiective şi bine documentate. Este totodată unul dintre cei mai prolifici bloggeri de tehnologie din România.

http://www.dandragomir.biz

http://pcforum.ro

Alex Rădescu este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti de tehnologie din România. A fost desemnat Jurnalistul Anului în 2008, în cadrul Galei premiilor Comunic@ţii Mobile. Titlul i-a fost acordat în urma votului primit din partea a peste 1.000 de oameni din industria IT&C, ca recompensă pentru efortul şi dedicarea în promovarea tehnologiei către cititori. Alex Rădescu este în prezent redactor IT&C pentru Jurnalul Naţional şi s-a remarcat drept un blogger reputat în România, care tratează şi teme de tehnologie.

http://www.alexradescu.ro

Cristian China-Birta, cunoscut în blogosferă drept Chinezu, este de formaţie jurnalist, şi-a continuat parcursul în jurnalismul politic, iar din anul 2005 şi-a deschis propria agenţie de Relaţii Publice şi Comunicare. Este un promotor neobosit al mediului online, unde şi-a făcut simţită prezenţa prin lansarea blogului propriu, unde tratează într-un stil unic teme generaliste. Deasemenea, este una dintre cele mai urmărite personalităţi pe platforma Twitter. În prezent este co-proprietar al unei agenţii online.

http://chinezu.eu

Sorin Rusi este unul dintre tinerii promotori ai tehnologiei, pasionat şi mereu dispus să deschidă un dialog cu cititorii despre noutăţi în IT, gadgeturi şi tendinţe. Şi-a lansat blogul propriu ca un hobby pentru a-şi exprima părerile, dar în scurt timp s-a evidenţiat drept formator de opinie în domeniul IT, ceea ce l-a propulsat între fruntaşii clasamentului celor mai citite bloguri. Deviza personală după care se ghidează este ”Nu există NU POT”.

http://sorin.rusi.ro

http://laptopnews.ro


Share